De coaches van Jobspot begeleiden jongeren die momenteel niet werken, in een opleiding zitten of studeren (NEET, Not in Education, Employment or Training).

Onze compagnon zoekt actief naar deze jongeren. Hij vertrekt vanuit zijn eigen netwerk en zijn kennis van de sociale kaart in Brussel. Hij bouwt vertrouwen op met hen en stelt hen voor aan de jobcoaches van InBrussel vzw. Hij gaat als een buddy mee naar afspraken, organiseert activiteiten en adviseert.

De jobcoach luistert naar de doelen, dromen, competenties, interesses en kwaliteiten van de jongeren. Wanneer duidelijk is wat ze willen bereiken, stellen ze samen met hun coach een realistisch plan op. Stap per stap begeleidt de coach hen naar een opleiding, stage of een job. Ook onze jobhunters staan klaar voor de jongeren. Zij zoeken intensief mee naar vacatures of stellen hen voor om een stage te doen om zichzelf en de job beter te leren kennen.

ACTIVITEITEN

Expeditiewerk:

Een andere manier om de vaardigheden van jonge werkzoekenden onder de aandacht van werkgevers te brengen.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met GroepIntro vzw Antwerpen in de vorm van samenwerkingsspellen en individuele logische uitdagingen.

Elke deelnemer ontvangt een rapport in de vorm van een competentiester waarin zijn sterke punten en verbeterpunten naar voren komen.

Wanneer?

Op 7/12/2023 van 9u30 tot 14u30 (lunch inbegrepen) 

Inschrijving (verplicht)

Naam, voornaam, rijksregisternummer, telefoonnummer en e-mailadres van de kandidaat

Contactpersonen: 

Feycal 

Tel: 0495 16 00 89 of via email: Feycal.addam@inbrussel.be  

Brigitte

Tel: 0467 86 93 51 of via email: brigitte.spineux@inbrussel.be