Marouan Bouit
Compagnon
fr ar
Sofie Hoenkamp
Coördinator
nl fr en
Katrien de Leeuw
Jobcoach
nl en fr
Maryam Tahan
Jobcoach
fas en nl fr
Samira Saouti
Jobcoach AAZW
nl fr en
Leila ARKTOUT
Jobcoach AAZW
fr ar
Hafida Begdouri
Jobcoach Jobspot
fr ar nl en
Sylvie Kenfack
Jobcoach Jobspot & 50+
fr nl
Hanane Ait Saäoud
Jobcoach Plus!
nl fr ar en
Jamila Begdouri
Jobcoach Plus!
FR AR NL en
Eline De Pauw
Jobcoach/jobhunter 50+
NL FR EN
Jacoba De Zwaef
Jobcoach/jobhunter NEET
nl fr en
Feycal Addam
Jobhunter
fr ar sp
Aurélie Ngueno
onthaalmedewerker
FR NL EN
Joke Decleir
Trainer ‘Oriëntatiemodule in de Bediendensector’
nl fr en

Werken bij InBrussel

Zin om te werken bij InBrussel vzw? Hier vind je de openstaande vacatures.

Zijn er op dit moment geen vacatures? Solliciteer dan spontaan door je CV en motivatiebrief te mailen naar info@inbrussel.be

Als AAZW-jobcoach begeleid je werkzoekenden in een traject op maat. Je werkt hierbij met verschillende doelgroepen en je staat hier open voor. Je coacht klanten in het bepalen van een beroepsproject door hun sterktes en zwaktes in kaart te brengen. Je versterkt klanten in hun eigen kunnen en bepaalt samen met hen een realistisch en haalbaar beroepsobjectief.

Vervolgens ondersteun je werkzoekenden bij het opmaken van een CV en motivatiebrief, geeft hen tips bij het vinden van vacatures en helpt hen bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Je versterkt de klanten hierbij in hun zelfstandigheid en moedigt hen aan in hun leerproces.
Daarnaast versterk je ook de sociale vaardigheden van de klanten. Hierbij is het belangrijk dat we de eigenheid van elke werkzoekende waarderen en hun sterke punten helpen versterken.

Als jobcoach sectorale oriëntatie begeleid je werkzoekenden in een traject op maat. De werkzoekenden weten in welke sector ze willen werken, maar hebben geen helder jobdoelwit.
De oriëntatie heeft als doel:
- realistische jobdoelwitten bepalen voor mensen die je begeleidt (met focus op knelpuntberoepen uit Vlaanderen of Brussel)
- opleidingen voorstellen in functie van de jobdoelwitten